Home Over ons Contact  
 

Kozijnen

De Tielse Kozijnenhandel is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen
hebben een lange levensduur, dit in tegenstelling tot houten kozijnen. Houten kozijnen hebben namelijk regelmatig
onderhoud nodig, zodat het beschermd wordt tegen houtrot.

Wanneer u deze kostbare aangelegenheid liever achterwege laat, is het verstandig om voor kunststof kozijnen te kiezen.

Veel mensen denken dat kunststof kozijnen erg duur zijn. Dit is echter volledig afhankelijk van het aantal kozijnen, de afmetingen van de woning/het gebouw en de gekozen producten en materialen. Bovendien is er een wezenlijk verschil tussen kosten en investering. Met kunststof kozijnen investeert u in uw woning en in het woongenot. Houten kozijnen dienen gemiddeld eens per twee jaar opnieuw geschuurd en geschilderd te worden. Dit brengt iedere keer een hoop tijd en geld met zich mee. Bij kunststof kozijnen betaal je deze kosten als het ware in één keer, maar daarmee bespaar je een hoop tijd en uiteindelijk ook geld.

 

     

 

 

 

 

 

U investeert met kunststof kozijnen in comfort, onderhoudsvriendelijkheid, uitstraling en veiligheid. Deze factoren zijn uiteindelijk toch voor iedere huiseigenaar van groot belang.

Ziet u alle voordelen van kunststof kozijnen in, maar ziet u toch op tegen de investering? Ook daar heeft de Tielse Kozijnenhandel een oplossing voor! U kunt de kozijnen simpelweg leasen, zonder dat wij inzicht willen in uw financiële zaken. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde partij, een specialist op dat gebied.

Als professionele organisatie willen wij zorgen voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Daarom hebben wij gekozen voor de producten van Inoutic. Inoutic is een fabrikant van vele producten, waaronder kunststof kozijnen. Inoutic behoort tot de toonaangevende fabrikanten van vensterprofiel-systemen op de wereldmarkt en kan terugblikken op 50 jaar ervaring in de kunststofbranche. Zij gebruiken hoogwaardige materialen en stellen duurzaamheid en veiligheid voorop. Het gebruikte materiaal heeft een hoge duurzaamheid en is zeer geschikt voor de wisselende Nederlandse weersomstandigheden. Hierdoor wordt zowel het comfort als het uiterlijk, de kleur en de vorm behouden.

Inoutic maakt gebruik van een drie kamersysteem om uw woning te voorzien van een optimale isolatie. In combinatie met hoog rendementglas geniet u van het meest optimale comfort. Bovendien bespaart u hiermee flink op uw energiekosten. De kozijnen van Inoutic kunnen met elk soort (isolatie)glas of panelen worden uitgevoerd. Ook kunnen alle kozijnen, ramen en deuren worden
voorzien van draaiend of draai-kiep beslag.

Ook op het gebied van kleur zijn de kozijnen volledig naar wens aan te passen. Zo kunt u kiezen voor één kleur of een combinatie van kleuren. Er zijn maar liefst 26 beschikbare kleuren en ontzettend veel combinatiemogelijkheden.

De kozijnen en het beslag van de Tielse Kozijnenhandel zijn tegen een meerprijs verzekerd van een inbraakwerend veiligheidsbeslag met een SKG certificering. De SKG certificering laat zien of hang- en sluitwerk voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid. Certificatie door SKG  houdt vervolgens ook in, dat de kwaliteit van de producten door SKG middels steekproeven wordt bewaakt.

Inoutic levert producten van topkwaliteit. Om dit te bewijzen krijgt u op zowel de constructie als het (isolatie)glas een garantie van 10 jaar.


 

Copyright © all pages TielseKozijnenhandel.nl   Webdesign InternetProfit